Grafikai tervezés

Megtervezzük cége bármilyen nyomdai anyagát az egyszerű névjegytől vagy szórólaptól a több oldalas színes prospektuson át az óriásplakátig. Az elkészül terv kivitelezésében is állunk rendelkezésére akár professzionális nyomdai szolgáltatásról vagy digitális nyomtatásról legyen szó.

Fotó készítés és fotó retusálás

Cégünk vállalja, üzletével vagy vállalkozásával kapcsolatos reklámfotók elkészítését. Amennyiben rendelkezik fotókkal  de nem elégedett velük vagy szeretne alakítani rajtuk akkor keressen minket és vegye igénybe fotóretus szolgáltatásunkat.

Címke és csomagolás tervezés

A csomagolás tervezés az egyik legizgalmasabb feladat amivel egy grafikus foglalkozhat. Egy termék tervezés során figyelembe vesszük a célcsoportot, a formát, a közvetíteni kívánt üzenetet is. Így próbálunk az igényeknek megfelelő egyedi és figyelemfelkeltő termékcímkét vagy csomagolást tervezni megrendelőink számára.

Logo szerkesztés, arculat tervezés

A logó és arculat tervezést érdemes minden esetben szakemberre bízni hiszen  a cége legtöbbször megjelenő jelképei lesznek, amivel azonosítják a későbbiekben. Egy jól átgondolt és megtervezett logó és arculat igen fontos elemei az üzletednek. Mindegy hogy kicsi vagy nagy cégről van szó mi segítünk megalkotni a legjobb arculatot. Keressen minket bizalommal.

 

ABSOLUTE DESIGN – Garfikai és Dekorációs Stúdió
telefon: +36 70 545 0119,  e-mail: info@absolutedesign.hu