Reklám-, és világítótáblák készítése, javítása, felújítása

Egy üzlet vagy vállalkozás számára igen fontos szinte elengedhetetlen eszközök a különböző táblák, cégérek, reklámtáblák és feliratok. Ezért érdemes ezeket a termékeket jól átgondolva, igényesen és jó minőségben kivitelezni. Cégünk több mint tíz éves szakmai tapasztalattal készít reklámtáblákat, világító táblákat és megállító táblákat. Termékeinket többféle alapanyagból és számos eljárással készítjük amit mindig az igényekhez igazítva választunk meg.  A lehetőségekhez és az igényekhez képest törekszünk a maximális megoldást biztosítani tábláink és reklám eszközeink készítése során.

3D plasztikus betűk

A 3D felirat manapság az egyik legkedveltebb megoldás egy üzlet dekorálása során. Leginkább azért mert feltűnő, igényes feliratokat és dekorációs elemeket lehet létrehozni ezzel az eljárással. A plasztikus betűk számos anyagból készülhetnek és több kivitelezési mód közül választhatunk. Az egyik legelterjedtebb anyag az XPS hab de készíthető fából, fémből és különböző műanyagokból is. Tíz éves tapasztalattal rendelkezünk 3D feliratok, logók és grafikai elemek készítésében és telepítésében. Ha tartós, igényes és minőségi megoldásra van szüksége ezen a területen akkor keressen minket bizalommal.

Zászló-, ponyva-, molinó készítés

Ezeket az anyagokat szinte mindenki ismeri mivel meglehetősen széles körben elterjedtek. Ezen a területen is jellemző hogy rengeteg anyagtípusból lehet választani és szintén nagyon sok eljárással készíthetőek ezek a reklámhordozó eszközök. Létjogosultságukra jellemző hogy szinte kivétel nélkül minden cég és üzlet használ ilyen reklámeszközöket valamilyen formában hiszen reklámértékük vitathatatlan. Munkánk során mi is rengeteget gyártunk ezekből a termékekből.  Igényekhez mérten tudunk készíteni zászlót, molinót többféle minőségben különböző anyagokból és eljárással. Ön használ ilyet vállalkozásában?

Üzlet és kirakatdekoráció

A táblák reklámtáblák és feliratok mellett a kirakatdekoráció is rendkívül fontos része egy üzletnek hiszen sokszor ez kelti az első benyomást a leendő ügyfelekben. Az igényektől függően fóliavágással, vagy fotónyomtatással de akár a két technika kombinálásával is készítünk dekorációkat ügyfeleink részére. Az általunk készített dekorációk kültéren és beltéren is egyaránt használhatók. Ez esetben is elmondható hogy  a kivitelezés során rengetegféle anyagból lehet választani. Megrendelést követően a felméréstől a tervezésen át az anyagok kiválasztásáig és a kihelyezésig kézben tartjuk a munkálatokat.

Autó-, hajó- motor dekoráció

Autók, hajók, motorok és egyéb járművek dekorálása és feliratozása is a tevékenységeink közé tartozik. Manapság érdemes minden felületet és lehetőséget kihasználni cégünk vállalkozásunk tevékenységünk reklámozásához. Erre remek alternatíva lehet egy autódekoráció de bármilyen járművet érdemes lehet ellátni cégünk reklámjával hiszen reklámértéke adott esetben igen magas lehet és nem utolsó sorban az egyik legjobb ár érték arányú hirdetési forma. Manapság egy újsághirdetés több tíz ezer forintba is belekerül ami sokszor csak néhány hétre szól. Ennyi pénzből egy autó feliratozás is elkészíthető és ez több évig hirdeti vállalkozásunkat, megszámlálhatatlan emberhez eljutva. Amennyiben reklámot, feliratot vagy bármilyen grafikai elemet szeretne elhelyezni járművén keressen minket bizalommal.

Nagyméretű képek nyomtatása bel- és kültérre egyaránt

Nagy méretű képek nyomtatása plotterrel UV technikával fóliára, papírra, ponyvára, műanyagra fára és még rengeteg anyagra igénytől függően. Kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt.


ABSOLUTE DESIGN – Garfikai és Dekorációs Stúdió
telefon: +36 70 545 0119,  e-mail: info@absolutedesign.hu